bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Familjen ägg!

Publicerad 2014-02-12 18:48:59 i Allmänt,

 

Sprang ner till Willys (ovanligt) för att köpa lite ägg och mjölk (skräll att jag alltid köper mjölk) och vilken lycka att jag behövde handla ägg just denna veckan!, det var ju hela 5:- rabatt på 15 packen! detta uppmärksammade inte bara jag! Utan även familjen "ägg" bakom mig i kön! Eftersom det var Max tre förpackningar per familj (notera FAMILJ) stod först mamma och köpte tre paket ägg och ett packet smör. Femåriga dottern köpte tre packet ägg (jag skulle nog också köpt ägg för min veckopeng!) sextonåriga dottern köpte tre paket ägg (dumt att lägga pengarna på typ smink och sånt) och sist men störst så handlade även pappa i familjen tre kartonger ägg! Men hallå! Någon som vet vad man gör med 180 ägg?

image

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2014-02-12 22:14:46

Ojoj de måste äta ägg typ dygnet runt om de handlar så många. Ja en del är ju lite roliga när det kommer till rabatter.
Ha en fin kväll
Kram Linda

Svar: Jodå, suttit i kassan i många år och när det gäller extrapriser blir folk galna ;)Tack dsamma till dig :)
Cathrine

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela