bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Fredagen

Publicerad 2014-02-28 19:28:07 i Allmänt,

Idag har det varit mycket. Först var jag och skrev in mig på arbetsförmedlingen, känns lite märkligt efter 10 års anställning på förra jobbet. 
Jag tänker inte ens skriva vax jag tycker om den där jävla arbetsförnedringen! 
Sedan åkte bilen mot tibro för att hämta upp två stolar jag köpte av några vänner, dom kommer bli så snygga efter lite färg och tyg! 
Kvällen avslutades med ett besök på resturang med Louise där kött intogs med klyftpotatis, majskolv och en stor cola! 
Nu har jag slängt mig i soffa. Och känner mättnaden tynga min mage! Blir inte mycket mer gjort idag! Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela