bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Dyrt och tråkigt!

Publicerad 2014-02-26 16:37:32 i Allmänt,

Tandläkaren är absolut den tråkigaste kvinna att behöva träffa! Jag tycker verkligen att det är så tråkigt och så dyrt! Dessutom måste dom tro jag är en så jävla tråkig människa då jag alltid är där tidigt, därav trött, humöret är typ på botten när man tänker på att man måste avstå ungefär 60 dagens lunch på stan under ett år för att det kostar så mycket. Därav försvinner massa energi man hade fått av att luncha med en vän, skrattet och skitsnacket får ut av en lunch är ju aldrig fel. 
Mina tänder har verkligen blivit dåliga efter cellgifterna. 
Men nu får jag vänta fyra veckor innan mitt hål ska lagas. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela