bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Min hårresa!

Publicerad 2014-01-17 15:12:00 i Allmänt, Cancer, mitt liv,

När jag fick veta att jag skulle tappa håret av cellgifterna brast det! Redan när jag fick veta att jag hade cancer ville jag inte att någon skulle veta!
Nu skulle ju alla se hur sjuk jag var!
 
Har du inte varit med om det så är det så lätt att säga "Äsch det är ju bara lite hår"
Det är hår och det är mycket av ens personlighet i håret, man känner sig utlämnad när man redan känner sig svag!
När jag blev sjuk var det heller inget folk prata om! Under tiden har det blivit så vanligt, vilket är så skönt! Nu är jag stolt över min resa! Nu tycker jag att jag var snygg utan hår! Önskar att jag hade tagit fler bilder under min resa.
 

Innan jag tappade håret, under tiden, flint, peruk, fjun, hår igen!
 

Kommentarer

Postat av: felicia

Publicerad 2014-01-18 10:04:25

åh,jag kan inte säga att jag förstår eftersom att jag inte varit med om det själv, men jag känner med dig. och jag tycker du var jättefin på alla bilderna <3 kram!

Svar: Tack du är så gullig! :) kram
Cathrine

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela