bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Man ska inte BLOTTA sig!

Publicerad 2014-01-29 10:58:00 i Allmänt, mitt liv,

 
 
Man ska inte BLOTTA sig. Nej, man ska vara en kontrollerad människa som minsann står över sina känslor och kan behärska sig. I alla lägen.
 
En sådan människa är inte jag! Jag tar inte att få skit kastad över mig för att du som kastar mår dåligt i dig själv! Jag lyssnar inte på dumma komentarer om folk jag bryr mig om utan att jag säger ifrån! Jag tycker inte att det är okej att såra någon annan för att själv framställa sig som "rolig"
Jag tycker det är okej att blotta sina känslor, skratta så att magen krampar och att stå upp för sina nära!
Det får mig att må bra! Och det är det som gör livet så jävla härligt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela