bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Respekterar mig själv!

Publicerad 2014-02-11 12:37:00 i Allmänt, mitt liv,

 
Jag respekterar mig själv. Står upp för vad jag tycker och vad jag känner! Jag står upp för det jag älskar, det jag vill och det som är mitt liv! Jag vågar säga ifrån. Skrattar inte med när någon hånar eller gör narr av någon på dennes bekostnad! Jag tackar nej till saker jag inte vill vara med på. Jag lyssnar på mig själv och respekterar därmed mig själv. Jag älskar min kropp, trotts dessa påhopp om att jag har anorexia! Jag vet att det är avunsjuka, min kropp är stark! Jävligt stark! Den har till och med krigat mot Cancer!När vi respekterar oss själva gör också andra det! I alla fall dom som respekterar sig själva...
 
 

Kommentarer

Postat av: Henrik Olsson

Publicerad 2014-02-11 18:01:10

Det är klart att du ska respektera dig själv!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela