bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Måste bli bättre!

Publicerad 2014-02-17 17:19:44 i Allmänt,

Jag har börjat ta hand om mig själv genom att stå upp för mig själv! Tagit avstånd från människor som inte ger mig något, folk som istället bara fått mig att må dåligt. 
Det finns människor runt mig som jag egentligen inte ens känner så väl, folk som mår dåligt och som jag försöker finnas för. Ska jag vara ärlig så ger dom mig inget tillbaka. Deras problem maler runt i mitt huvud, där är det egentligen fullt med andra tankar och min egen bearbetning som inte hinns med. 
Jag måste bli bättre på att ta avstånd från dom som inte ger utan bara tar! Kommentarer

Postat av: Palle

Publicerad 2014-03-06 10:10:18

Att sålla är nyttigt, bort med energisugare och egomysare. Googla HSP - Highly Sensitive Personality. Jag känner igen mig starkt och kanske gör du det också.

Svar: Tack! Kollat lite o ja vad jag känner igen mig! :)
Cathrine

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela