bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Resa tält!

Publicerad 2014-02-08 00:08:39 i Allmänt,

En gammal vän (yes han fyller 31 år) satt och planerade inför en semester på Öland i sommar och mina sommarfeelings infann sig på 2 sekunder!
Nu kommer jag inte kunna gå och lägga mig på minst en timme, nu måste jag ju planera in lite camping! Bland det bästa jag vet med sommaren är att campa! Och den ska vara tält!
Förut har vi bilat runt och slagit upp ett tremanstält, men jag slog på stort och köpte ett sexmannatält i somras som ska användas nu till sommaren!
Det  blev bara en semester för mig och Moa sommaren som var, men nu blir vi nog hela familjen som svär och reser tält! (Jao det kan misstolkas)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela