bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Gammal och sleten!

Publicerad 2014-02-14 18:17:59 i Allmänt,

Går till H&M, köper nagellack, ser sig i en spegel, tänker "fy fan vad gammal och sliten jag ser ut" går till Willys, får visa leg! Halleluja!
Dessutom får jag två förfrågningar om att gå på middag ikväll från killar födda 89 och 93! (Jag är född 83) så att jag känner mig nog rätt fräsch ändå! (Tackade dock nej till middagarna eftersom jag har kille)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: mot plus

Publicerad 2014-02-14 20:06:14

tack fina! ha en grym kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela