bloggbycathrine.blogg.se

Kreativ, humoristisk, men även allvarlig 30 åring bloggar om mitt liv nu och innan min cancerdiagnos. Mitt liv är fullt av pyssel, konst, funderingar och jävligt mycket skratt! Kom ihåg att det är tillåtet av vara arg och ledsen, men det är även okej att känna hopp och glädje!

Fuck cancer armband.

Publicerad 2014-02-24 23:08:19 i Allmänt, Cancer, mitt liv,

Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos, på våren 2009 kom jag på att jag skulle göra ett eget armband, sedan blev det en massa armband! 
Det finns en organsation i USA som heter Fuck cancer
Fuck cancer, jävla helvetes cancer, det var precis vad jag tyckte! 
Jag fick en ide att göra Fuck cancer armband! Med glaspärlor! Sagt och gjort så började jag göra dessa armband! Jag började sälja endel smycken på soldattorpet i Stenungsund. Till en början kostade armbanden 70:- och 10:- gav jag till Cancerfonden. (Armbanden längst ner är i kokos) 

Tror ni att jag blev förvånad när Ung cancer senare började göra Fuck cancer armband? 
Nu har alla fuck cancer armband! Och trots att jag var först så känns det tråkigt att när någon skriver att dom vill köpa ett av mig så kommenterar andra "köp av ung cancer istället" 
Mina kostar nu 100:- därav 20:- går till Cancerfonden= forskning för att besegra cancer! 
Ung cancers kostar 100:- och pengarna går till föreningen= inte cancerforskning! 
Man väljer alltså vart pengarna ska gå när man köper ett armband då det inte går till samma sak. 
Det tråkigaste är att andra har börjat göra dessa armband också där allt går till egen ficka. Då tycker jag vitsen med budskapet är borta? Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cathrine

26 Januari 2009 fick jag min cancerdiagnos efter att ha sökt hjälp i sjukvården i nästan tre år men gång på gång bara bli dumförklarad. Jag hade då i 50kiloskropp magen full med vätska. Hela 7,5 liter vätska. Efter sex operationer och cellgifter har jag varit tumörfri i två år men går på täta kontroller fortfarande. Jag älskar att pyssla, har startat företag för mina smycken och hantverk, älskar min hund Moa och hoppas i framtiden på att gifta mig och bli gammal med min pojkvän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela